Haetaan: KLARINETISTEJA

Jyväskylän yliopiston puhallinorkesteri Puhkupillit on iloinen ja reipas opiskelijapuhallinorkesteri. Soittajat ovat yliopisto-, ja ammattikorkeakoulun opiskelijoita sekä jo valmistuneitakin. Osa opiskelee musiikkia ammatikseen ja loput ovat aktiivisia harrastajia. Soittajien ikähaarukka on jotakuinkin 19-30 vuotta. Puhkupillit keikkailee ahkerasti ja esittää musiikkia laidasta laitaan: projektikohtainen ohjelmisto sisältää teoksia äärestä laitaan, esim. pop-, rock- ja elokuvamusiikkia, sinfonisia orkesteriteoksia, jazzia ja musikaalisävelmiä.

Orkesteri etsii nyt riveihinsä klarinetisteja. Odotamme sinulta iloista mieltä ja n. 3/3 taitotasoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää säännöllistä treeneissä käyntiä ja hyvää harjoittelumotivaatiota.  Tehtävässä katsotaan eduksi myös hyvä nuotinlukutaito ja vähäryppyinen otsa. Sijoittumisesi voidaan sorvata toiveidesi mukaisesti, sillä kaikissa stemmoissa on tuplaamisen varaa.

Harjoittelemme keskiviikkoisin Normaalikoulun yläkoululla klo 17-20. Jos kiinnostuit tai haluat kysyä lisää, ota yhteyttä puhkupillit@nullpuhkupillit.com. Meidän kanssamme soittaminen on antoisaa!